Mobileye

e7963d7a94urn-jpg-458-145-cc-dri-l07t921p0rСистемата Mobileye C2-270е иновативна система за сигурност за предотвратяване на сблъсъци или минимизиране на отрицателното им въздействие. Тази система включва “интелигентна” видеокамера разположен зад предното стъкло вътре в превозното средство, дисплей и говорител. Mobileyeизползва най-новата технология за разпознаване на превозни средства, пътни маркировки, пешеходни пътеки, постоянно измерване и изчисляване на разстоянието между автомобила и другите участници в движението и своевременно ви дава предупредителни сигнали, които помагат за спасяването на човешки живот, пести нервите ви както и загуба на пари, време и усилия .

Системата Mobileye никога C2-270 не се разсейва, винаги гледа пътя, и е винаги готова да предупреждава водача за изникваща внезапна опасност .

Mobileye C2-170 – едно съвременно решение предотвратяване на инциденти на пътя. Mobileye C2-170 е носител на престижната награда Fleet безопасностотФорумвОбединеното кралство Великобританияза изключителни постижения през 2009 г., приет с подкрепата на благотворителност забезопасност пътен фонд (Brake – Благотворителност за безопасност по пътищата) в категорията “сигурност самосвали» (Fleet безопасност на продуктите). Това събитие е признание за уникалния продукти революционно решение, което помага значително за намаляване на броя на пътно-транспортните произшествия, които имат голям потенциал и честота като събития на пътя.

Основните функции на системата
• Обявяване на заплахата от сблъсък с движещия се отпред автомобил , както по магистралите и така и в рамките на града , включително и откриването на мотоциклети .
• Съобщава за сблъсък с пешеходци, включително откриването на велосипедистите .
• предупреждение за излизане от платното и пътната маркировка.
• Проследяване на разстоянието между превозните средства и уведомяване следвнезапно им спиране .