Новини за лодки, самолети и нови изобретения

WaterCar – кола амфибия Panther

Пантерата e първатаWaterCar която се предлагат публично, ие създаден от Watercar екип, който се състои от топ дизайнери и техници от Fountain Valley каросерии, един от най-големите инай-съвременнитеработилници на бъдещето.

Чрез развитие на Пантера, ангажиментът е заизработване на универсалена амфибия, като превозно средство, произведено с доказани радио-и телевизионни компоненти, които могат да бъдат разпознати в цялата автомобилна и морската индустрия. Екипа наWatercar постигна тази цел.

През 2013 г. екипа реализирапървата Пантера спостигнато качество, надеждност, исъс сервизза които вече може да си позволят да предложат на Пантера за покупка на пазара.

Всеки Panther е необичайно превозно средство, произведено от невероятната екип от професионалисти, които са изключително горди с това, което са изградили и как в крайна сметка са изпълнили. Всяка една е уникална. Насърчават активното участие на всеки купувач в окончателния вид на автомобила им. Гамата от вътрешни и външни тъкани, цветове и графики е неограничен. Крайната цел WaterCar е да изгради превозно средство, което е източник на удоволствие за всеки клиент и текущ източник на гордост за екипа.

Specifications

Weight: 2950 lbs

Height: 69″ windshield up

: 51″ windshield down

: 44″ windshield down, wheels retracted

Length: 180″

Width: 72″

Water Speed: 44 mph

Land Speed: 55+ mph

Passengers: 4

Engine: Honda 3.7 liter VTEC

Transmission: 4 speed manual

Marine Propulsion: Panther Jet

Tire Size: 30X9.50R15

Brakes: Four wheel disc

Wheel Retraction: Hydraulic

Fuel: 91 Octane Pump Gas

Cooling System: Closed with marine heat exchanger

Quadrofoil, най-футуристичната електрическа лодка идва през 2015 г.

През май 2012 г. се ражда концепцията Quadrofoil , двуместна електрическа лодка, която изглежда като джет с обтекатели, електрически мотор и фолиа за завършване на картината – особеноинтересенефакта, че ще летят над водата!

Непотопяема двуместена лодкас подводни криле, задвижвани от Torqeedo, фолиата позволяват минимална устойчивост на вода и следователно оптимална ефективност.

Това Quadrofoil можеше да остана само понятие (както често се случва), но словенската компанията, която е зад проекта е упорита ище ниразкрие днес серийната версия на Quadrofoil.

21 възела с 5.5kW мощност!Две версии са достъпни, Quadrofoil Q2Aпо-лека версияи Q2S която е лимитирана серия от 100 единици спо-мощен двигатели с по-голям диапазон на пробега.

Първитебройки от Q2s ще пристигнат в Quadrofoilпрез март 2015г.

Размерите са2,99 метра дължина и 2,5 метра широчина нафолиото, модела Q2S има 10kWh енергия и 5.5kW ел.мотор, който позволява максимална скорост от 21 възела за 100км пробег.

Теглото (структура) на лодката е100 килограма (с изключение на фолиа, батерия и мотор …).

Неговата цена е определена на € 22,500, но Quadrofoil обявява разход1 € / час цена на използване.Зареждането отнема2 часа.

Най-достъпен е модела Q2A нацена от € 15,000 за 4.5kWh батерия с 3.7kW мотор и пробег от 50 километра.

Новини за лодки, самолети и нови изобретенияНовини за лодки, самолети и нови изобретенияНовини за лодки, самолети и нови изобретения